• Les jugadores s'abracen un cop l'àrbitra xiula el final del partit. (Foto: TVM Sport)
Per Eduard Piera, 02/06/2023 A LES 11:54

El rugbi 7 femení dona el quart or

Andorra la Vella.- Andorra ja suma quatre ors. Després dels de Nàdia Tudó, Pol Moya i Nahuel Carabaña, aquest matí les noies del rugbi 7 han sumat el quart. En un partit vibrant contra l'amfitriona, Malta, la selecció nacional s'ha imposat i ha sabut dominar tots els tempos de l'encontre i guanyar per un ajustat 19-17. Les grandalles havien arribat amb un important avantatge als darrers tres minuts, però en els últims compassos, un assaig de les malteses, que estaven esperonades per una grada plena, han ajustat el marcador al màxim. A partir d'aquí, l'experiència i la temporització de les tricolor els ha permès mantenir la pilota, defensar-se amb passades i guanyar metres fins que les àrbitres han xiulat el final. Ja només falten cinc metalls per assolir el rècord depsrés del triomf de l'equip integrat per Mariona Barcons, Chiara Cerqueda, Anna Fornsubira, Mireia Galiano, Carla Micas, Cristina Modesto, Lea Mora, Nàdia Olm, Cèlia Palumbo, Noèlia Paüls, Noa Sànchez i Zoe Sànchez.