Carregant...

Detall de notícia

  • Les activitats celebrades a l'Estadi Comunal en el marc de la cloenda del Consell d'Infants d'Andorra la Vella de l'any passat. (Foto: L. G.)
Per Redacció, 25/05/2023 A LES 11:37

Més de 1.500 infants celebren la festa de final de curs de les escoles esportives

Andorra la Vella.- L'Estadi comunal Joan Samarra Vila acull aquest dijous a la tarda la festa de final de curs de les escoles esportives. Més de 1.500 infants estan cridats a participar en la celebració, que organitza el comú d'Andorra la Vella amb la col·laboració de 19 entitats esportives que ofereixen durant el curs escolar activitats a infants i joves.

D'aquesta manera, exposen que l'esdeveniment comptarà amb una zona d'inflables, llits elàstics, tobogans, tallers, exhibicions esportives, karts i un trenet, entre altres propostes. La celebració començarà a les 17.30 hores i s'allargarà fins a les 21.

A més, divendres al matí, entre les 9.30 i les 12 hores, a les mateixes instal·lacions es duran a terme les activitats de la cloenda del Consell d'infants del curs 2022-2023 amb la participació de prop de 260 escolars. En cas de pluja, l'organització es veurà obligada a suspendre la festa.