• Tomi xuta per marcar el 2-0. (Foto: Xavi Miró / FAF)
Per Redacció, 23/05/2023 A LES 10:31

El Sideco Encamp guanya el Canut i fa doblet

Andorra la Vella.- El Sideco Encamp ha tancat la temporada de la millor manera, guanyant el 37è Memorial Canut i fent doblet emportant-se la lliga i la copa de la temporada 22/23. Els encampadans es van imposar per 3-0 a l'Esperança en la final, disputada als Serradells, tornant a aixecar el trofeu del ko després de diverses temporades sense aconseguir-ho, malgrat ser el gran dominador en la Lliga.

Quant al partit, l'equip d’Alex Carvalho va ser el que més va atacar, però es va trobar amb la figura de Johnny, el millor de l'Esperança, que va ser un autèntic mal de cap sota pals per al Sideco; malgrat el bon fer del porter, el campió de lliga va obrir el marcador abans del descans gràcies a André Ferreira.

A la segona meitat, i amb la final encara oberta, els encampadans van tenir la paciència suficient per ampliar les diferències. Ho van fer en només un minut, el que va del 33 al 34, gràcies a sengles gols de Tomi i Troitiño.  André Ferreira, el jugador que va obrir el marcador i va donar l’assistència en un altre va ser nominat millor jugador del partit.