Carregant...

Detall de notícia

  • L'Ingrid Torres i el seu company, en Jordi, en creuar la meta de la Panda Raid. (Foto: Dani Catalán / RestartsStudio)
  • Jordi Font i el seu company, en creuar la línia d'arribada. (Foto: Dani Catalán / RestartsStudio)
  • L'Abel i la Meri llueixen la bandera d'Andorra després d'acabar la Panda Raid. (Foto: Dani Catalán / RestartsStudio)
  • El copilot Dani Gámez acaba la seva primera Panda Raid. (Foto: Dani Catalán / RestartsStudio)
Per Eduard Piera / Dani Catalán, 05/05/2023 A LES 19:01

La felicitat de qui creua la línia d'arribada

Marrakech.- Hi sensacions, sentiments, moments... que per més que algú intenti explicar-los en paraules, són completament indescriptibles. Creuar la línia d'arribada, després de set dies de patiment a bord d'un Panda, creuant la part marroquina del Desert del Sàhara n'és una d'aquestes. La cara dels pilots i copilots andorrans que ho han aconseguit, era un bon resum d'aquesta intensa setmana.

"Estem a prop de Marrakech. Hem acabat la nostra primera Panda" deia un somrient Jordi Font que no dubtava en afirmar que "no és que estigui content, és que estic feliç". L'Abel i la Meri estaven en la mateixa línea. "Hem acabat! Ha estat dura però això és una passada. De ben segur que l'any vinent tornarem". Repetir, aquesta també és la paraula que va fer anar el Dani Gàmez que ha dit que "ha valgut la pena. Hem après moltes coses del cotxe i en tenim altres a millor. L'any que ve, hi serem".

Una de les històries més boniques de la Panda Raid, la de la Ingrid Torres, que corria la prova en memòria del seu pare, en Dani, també va arribar a la meta. "Hi ha hagut moments molt durs. Fins i tot hagués plegat i tirat la tovallola" reconeixia la jove. No obstant això, ha apuntat que "en Jordi (la seva parella) em recordava perquè estàvem aquí i m'empenyia a tirar endavant per aconseguir arribar al final. Estic molt contenta de que estiguem aquí!".