Carregant...

Detall de notícia

  • El cotxe d'Ian Porté durant la Pujada a Alcover. (Foto: FotoEsport)
Per Redacció, 27/03/2023 A LES 15:50

Ian Porté fa tercer en la Pujada a Alcobé

Andorra la Vella.- Ian Porté (Silver Car), integrant del programa de Joves Pilots de l'Automòbil Club d'Andorra, va començar la temporada del català de Curses de Muntanya de la millor manera possible, pujant al podi. Porté va demostrar estar molt a prop, no només dels rivals de la seva categoria (2n entre els CM), sinó que a més es va situar en el podi escratx de la pujada.

El jove pilot va protagonitzar una actuació en constant progressió, que va rematar de manera espectacular en una última pujada en la qual va aconseguir rebaixar més de 3 segons el seu millor cronòmetre fins al moment, parant-lo en 2'15"011, fet que li va permetre assolir el podi.

Una vegada celebrat el lliurament de trofeus, Porté va comentar que "hem fet una pretemporada molt bona i els resultats s'han vist en la primera pujada de la temporada. Ens hem adaptat al cotxe molt bé i estem molt contents per la segona posició que hem assolit a Alcover. Amb tot, per a Sant Mateu intentarem millorar les prestacions del Silver per a intentar estar en el més alt del podi".