Carregant...

Detall de notícia

  • Vinyes i Mercader amb el Hyundai i20 amb el que afrontaran la temporada. (Foto: FotoEsport)
Per Redacció, 24/03/2023 A LES 13:28

Vinyes i Mercader estrenen la temporada de la Copa d'Espanya a Galícia

Andorra la Vella.- La Copa d'Espanya de Ral·lis de terra - Rallycar s'iniciarà el pròxim cap de setmana (dies 24 i 25 de març) en la localitat gallega d'Ordres com a centre neuràlgic de la competició. El Ral·li Terra da Auga 2023, prova organitzada per l'Agrupació Esportiva Nord-oest Motor, serà el punt de partida per a Joan Vinyes - Jordi Mercader a una especialitat i a un certamen on van ser protagonistes en la segona part de la dècada dels 2000.

En la present edició del CERT - Rallycar, Vinyes pilotaran un Hyundai Rally2 preparat en les instal·lacions de Rallycar. Un dels principals objectius per a Vinyes és "recuperar les millors sensacions de fa unes temporades i estar entre els millors en cadascuna de les proves en les quals competim".

A més a més, el pilot ha afegit que "abans d'iniciar un ral·li amb una mecànica que no coneixes, si hi ha la possibilitat, fer una jornada de test és pràcticament ineludible. Tan sols per situar-te al volant, en aquest cas del Hyundai Rally2, començar a conèixer algunes de les sensacions que transmet el cotxe i fer els primers quilòmetres encara que sigui a un ritme inferior". Sobre el nou vehicle, Vinyes ha dit que "estic molt content amb el Hyundai, va de cine i és molt dòcil de pilotar". Els trams cronometrats arrenquen demà.