Carregant...

Detall de notícia

  • La convocatòria de la selecció nacional. (Foto: FAF)
Per Redacció, 23/03/2023 A LES 13:19

Tres novetats en la selecció de futbol per l'estrena a la Nations League

Andorra la Vella.- La selecció nacional de futbol masculí absoluta ha fet pública, aquest matí, la convocatòria per a l'estrena de la Nations League, contra Romania, que serà dissabte, a tres quarts de nou del vespre, a l'Estadi Nacional. El seleccionador, Koldo Álvarez de Eulate ha apostat pel bloc que tan bons resultats li va donar durant el 2022 i la llista només presenta tres novetats.

Tornen a la convocatòria el porter José Gomes, el defensa Moi San Nicolàs i el migcampista Marc Pujol, tots ells després de superar les lesions que els van impedir formar part de la selecció en la finestra de novembre; per contra, no hi seran els defenses Francisco Pomares, Luis Blanco i el migcampista Albert Reyes.

Així doncs, la convocatòria la integren els porters Iker Álvarez de Eulate, Xisco Pires i el citat Gomes; els defenses Albert Alavedra, Max Llovera, Marc Vales, Joel Guillén, Èric de Pablos, Marc Garcia, Chus Rubio i Moi San Nicolás; els migcampistes Marc Rebés, Jordi Rubio. Xavi Vieira, Joan Cervós, Marcio Vieira, Marc Pujol, Eric Vales i Izan Fernàndez; i els davanters Víctor Bernat, Àlex Martínez, Ricart Fernàndez 'Cucu' i Berto Rosas.