Carregant...

Detall de notícia

  • El secretari d'estat d'Esports, Justo Ruiz, i el director general d'Unisport Universitats, Marc Armengol. (Foto: SFG/JA Viladot)
Per Redacció, 22/03/2023 A LES 18:22

Govern i Uniesport Universitats signen un conveni de col·laboració

Andorra la Vella.- El ministeri d'Esports i Unisport Universitats han signat un conveni de col·laboració amb l'objectiu de donar suport a la formació dels esportistes d'alt rendiment el Principat, mitjançant un programa personalitzat de tutorització i de reducció de la matrícula, segons ha informat avui el Govern. L'acord s'ha signat aquest matí entre el secretari d'estat d'Esports, Justo Ruiz, i el director general d'Unisport Universitats Marc Armengol.

Entre les funcions que ve a complir hi ha la voluntat de continuar diversificant les enteses amb centres educatius per facilitar la formació dels esportistes d'alt rendiment i que aquests puguin compaginar l'esport amb l'activitat lectiva especialment pel que fa a estudis superiors. Així doncs, els atletes que disposin d'una beca ARA tindran una reducció de fins al 40% en qualsevol de les matrícules del programa formatiu d'Unisport Universitats.