Carregant...

Detall de notícia

  • Gina del Rio esprinta en el darrer tram de la cursa de Dobbiaco. (Foto: FAE)
Per Redacció, 31/03/2023 A LES 17:32

Gina del Rio: 'Estic molt satisfeta amb la segona posició a l'OPA'

Andorra la Vella.- La fondista junior, Gina del Rio, va aconseguir, aquest passat cap de setmana, la segona posició general en la Copa d'Europa Junior, després d'una brillant participació en les curses de la localitat italiana de Dobbiaco. En la competició, va mostrar que pot competir contra les millors el món en la seva especialitat i es va mostrar "satisfeta" pels resultats obtinguts.

"El primer dia vaig fer un esprint skating amb l'objectiu de perdre el menys temps possible", ha explicat la fondista un cop a casa. El dissabte va fer una 10km skating individual "on em vaig posicionar segona perdent 21 segons respecte a la primera suïssa, i això em va permetre que el diumenge, dia de la pursuit de 10km clàssic poder sortir segona amb una diferència de quinze segons". L'endemà, del Rio tenia clar que calia ser més agressiva.

De fet, el diumenge va plantejar la cursa "d'anar a agafar a la primera, i després intentar aguantar el ritme". De fet, així va ser, fins que tot s'ho van jugar a l'esprint a dins de l'estadi: "Al final vaig acabar primera, molt satisfeta, i segona de la general OPA, també mot satisfeta". Gina del Rio tanca d'aquesta manera la Copa d'Europa de manera excel·lent. L'andorrana es mostrava no només satisfeta, sinó agraïda per tot l'esforç de l'equip que hi ha al seu voltant a qui ha volgut "agrair a tot l'equip i els companys perquè m'han ajudat molt".