Carregant...

Detall de notícia

  • Tony Cachafeiro juntament amb Gerard Piqué. (Foto: TC)
  • Cachafeiro, juntament amb el davanter de l'FC Andorra, Mustapha Bundu. (Foto: TC)
Per Redacció, 19/03/2023 A LES 11:53

Tony Cachafeiro dona suport a l'esport andorrà juntament amb Gerard Piqué

Andorra la Vella.- El pilot de kàrting Tony Cachafeiro ha aprofitat l'absència de curses d'aquest cap de setmana per donar suport a l'esport andorrà. Present al partit de l'FC Andorra contra la UD Eivissa d'aquest dissabte 18 de març, el jove Cachafeiro ha coincidit amb Gerard Piqué a l'estadi i s'ha endut la samarreta regalada per part de Mustapha Bundu.

 

Tony Cachafeiro és els pocs esportistes professionals (tot i tenir només deu anys) nadius d'Andorra, per això, sempre que el seu calendari li ho permet, el jove pilot de kàrting intenta recolzar l'esport nacional.

 

A l'espera de l'arrencada del Campionat d'Espanya de Karting i de noves proves on defensar el lideratge actual del Campionat de Catalunya de Karting, Cachafeiro ha aprofitat i ha anat amb la seva família al partit de futbol de segona divisió entre l'FC Andorra i la UD Eivissa, que ha tingut lloc aquest dissabte al Principat.

 

Cachafeiro ha coincidit amb el propietari de l'FC Andorra, Gerard Piqué, amb qui ha intercanviat unes breus paraules. Posteriorment, Tony ha pogut baixar als vestidors i ha coincidit amb Mustapha Bundu, que ha tingut la gentilesa de regalar-li la seva samarreta usada al partit.

 

Tony Cachafeiro posarà rumb cap a Màlaga la setmana vinent amb els entrenaments previs del CEK 2023, que arrencarà el primer cap de setmana d'abril.