Carregant...

Detall de notícia

  • Joan Verdú aplaudint a l'afició andorrana des de la posició del millor temps de la sèrie. (Foto: RTVA)
Per Eduard Piera, 18/03/2023 A LES 12:49

Verdú tanca la temporada amb un espectacular 15è lloc en la Final de la Copa del Món

Andorra la Vella.- Espectacular final de temporada el que ha tingut Joan Verdú en les Finals de la Copa del Món de Soldeu - el Tarter de gegant. L'esquiador ha completat una espectacular segona mànega, on durant moments ha marcat el millor temps. Finalment, ha acabat amb el sisè millor registre en el segon descens i ha arribat en la quinzena posició en el global (2:22.99), aconseguint tancar la zona que dona accés als punts. En la primera, com ell mateix ha dit, ha optat per ser conservador.

"Estic molt content, és molt emocionant. Realment he sentit tot el caliu de la grada quan encarava la zona del mur" ha dit Joan Verdú un cop acabada la cursa en declaracions a RTVA. En la classificació general de la temporada, l'esquiador ha guanyat una posició i ha acabat entre els 20 millors del món, tancant el curs amb la 19a posició.

Odermatt guanya i trenca la barrera dels 2.000 punts
El gran dominador de l'esquí alpí mundial, Marco Odermatt, no ha deixat escapar l'oportunitat de tornar a demostrar que és el millor. Al Globus de Cristall que ja tenia guanyat abans de la cursa d'avui, cal sumar-hi els 100 punts obtinguts amb el triomf en la Final (2:19.64), fet que li ha permès sumar ja 2.042 punts, superant els 2.000 del mític austríac Hermann Maier. Tot i això, encara queda lluny dels 2.414 que va sumar Tina Maze la temporada 12/13.