Carregant...

Detall de notícia

  • Haugan (Noruega) i Bissing (Suïssa) lluiten de costat en una de les curses de la final. (Foto: Finals Copa del Món / Oriol Molas)
Per Redacció, 17/03/2023 A LES 16:50

Noruega s'imposa en el Mixed Team Parallel

Andorra la Vella.- La selecció de Noruega s'ha imposat, aquest matí en la darrera prova al Tarter, en el Mixed Team Parallel, l'esquí en paral·lel per equips i mixt. Els nòrdics han guanyat la final a l'equip de Suïssa, mentre que la tercera i quarta posició han estat per Àustria i Alemanya, respectivament. 

Es tractava de la primera prova amb participació andorrana d’aquestes Finals, en tractar-se del país organitzador de l’esdeveniment. Els andorrans, però, han quedat eliminats a la primera ronda contra els campions. Iria Medina ha estat la primera en sortir, i ha fet la cursa contra Thea Louise  Stjernesund, amb una diferència de +0,76.

La segona baixada l’ha protagonitzat Xavier Cornella contra Timon Haugan, on també s’ha imposat el noruec, amb un segon i mig de diferència. El tercer torn ha estat per Carla Mijares contra Maria Therese Tviberg, que ha tret 1,44 segons a l’andorrana. Durant el quart i darrer descens, Bartumeu Gabriel no ha pogut completar la baixada contra Rasmus Windingstad.