Carregant...

Detall de notícia

  • David Hidalgo durant la conferència de premsa d'aquest matí. (Foto: Finals Copa del Món)
Per Redacció, 17/03/2023 A LES 16:31

El bon esdevenir de les Finals reforcen les esperances per rebre els Mundials del 29

Andorra la Vella.- Les Finals de la Copa del Món 2023 encaren la recta final i, superat l'equador de la competició, el màxim responsable de l'esdeveniment, David Hidalgo, he fet una roda de premsa per tal de repassar com s'estava desenvolupant tot. "Hem tingut molt bon retorn per part dels atletes, que són els experts, i això ens anima a l'hora d'encarar la promoció de la candidatura per acollir uns Campionats del món el 2029" ha dit el director de Grandvalira-Ensisa des del media center del Tarter, just abans que demà l'activitat es traslladi a la pista de l'Avet de Soldeu.

Hidalgo ha remarcat que ara tenen més coneixements sobre el procés de decisió i, a més, el Consell de la FIS compta per primera vegada amb un membre andorrà, cosa que donarà més facilitats a l'hora de "fer la promoció de la candidatura i de poder explicar-la bé". Precisament, aquest divendres se celebra a Soldeu una reunió del Consell de la Federació Internacional d'Esquí, una ocasió única perquè els seus membres puguin conèixer in situ el que pot oferir Andorra.

Quant al futur, el dirigent ha comentat que seria un èxit important poder estar al calendari de Copa del Món cada dos o tres anys. La preferència són les proves tècniques, per poder seguir mostrant al món "la joia de la corona, que és la pista Avet de Soldeu". De moment, de cara a la temporada vinent, "totes les opcions estan obertes perquè encara no s'ha tancat el calendari" i ha afegit que "el nostre compromís amb la FIS és màxim i estarem encantats de rebre el que ens concedeixin".