Carregant...

Detall de notícia

  • El tècnic de l'FC Andorra, Eder Sarabia, avui, en roda de premsa. (Foto: E. P.)
Per Eduard Piera, 17/03/2023 A LES 16:14

Sarabia confirma a Ratti en la porteria de l'FC Andorra

Andorra la Vella.- Nico Ratti continuarà sent el porter titular de l'FC Andorra. Així ho ha confirmat aquest migdia, en la roda de premsa prèvia al partit contra l'Ibiza, que serà demà a les dues del migdia al Nacional, el tècnic Eder Sarabia. "Tinc plena confiança en els tres porters que tenim, i no es pot descartar que d'aquí a final de temporada encara hi hagi canvis a la porteria, però aquest cap de setmana tornarà a jugar Ratti" ha dit el preparador basc. D'aquesta manera, l'argentí sumarà la sisena titularitat consecutiva, d'ençà que va ser alineat en la derrota contra el Levante.

A més a més, tot i que s'espera algun canvi, Sarabia també ha indicat que probablement no hi hauria tantes rotacions com en la primera fase de la temporada. "És veritat que canviem menys. Però tenim jugadors que no estan jugant i que es troben molt bé, però els que han sortit també han rendit. Anem buscant l'estabilitat de la plantilla i aquells homes que tinguin un millor moment o un punt d'inspiració, a l'hora de fer les alineacions".

El tècnic tricolor, però no s'ha volgut deixar enlluernar pel triomf de la setmana passada, 0-3 contra el Cartagena, i ha recordat que "hi ha dues jugades que poden canviar el curs del partit. El dia del Racing, Mboula, fa bé el control i marca, i l'altre dia el davanter va fallar. O Ivan Gil que va tenir la mateixa que a Santander i sí que va encertar, i Bover, que va tenir l'encert necessari en la falta. Estem en una categoria on els detalls penalitzen moltíssim". Malgrat tot, el fet de jugar contra l'Ibiza, que es troba en zona de descens, i venint d'una victòria pot ser un autèntic punt d'inflexió per rellançar l'equip en aquest tram final de temporada.

L'entrenador, però és caut i ha explicat que "no tot s'explica amb la situació a la taula. L'Ibiza ha demostrat que amb equips que tenen un sistema de joc com el nostre, és capaç de complicar-los el partit. Són molt intensos en defensa, i exceptuant el partit contra l'Albacete, cap equip ha estat molt superior a ells". El tècnic, finalment, ha advocat per demanar "un punt més a nivell individual" dels seus jugadors i ha reconegut que necessiten que, especialment la davantera, trobi "aquest encert necessari per marcar gols i sumar punts".