• Un dels participants en la Dynafit Andorra Skimo. (Foto: Dani Catalán)
Per Redacció, 06/03/2023 A LES 11:44

Fenés, Riba i Puignarnau s'emporten la Dynafit Andorra Skimo

Andorra la Vella.- L'equip integrat per Ariadna Fenés, Queralt Riba i Sílvia Puigarnau es van adjudicar, el passat cap de setmana, la Dynafit Andorra Skimo, organitzada per VSL, amb un cronòmetre acumulat de les dues jornades de 22 hores, 16 minuts i 15 segons. Quant a la categoria masculina, el triomf se'l van adjudicar Louis Dumas i Lucas Mouret (15 hores, 58 minuts i 18 segons).

La segona prova que puntuava per a la Morabanc Copa d'Andorra d'esquí de muntanya ha estat la Skimo2, de catorze kilòmetres amb sortida al Refugi de Sorteny i arribada a l'estació d'Ordino-Arcalís.

En la categoria mixta, els guanyadors absoluts van ser Gil Ruiz i Maria Butxaca amb un temps final de 4h10'47". En segona posició, van travessar la línia de meta la parella formada per Maria i Jordi Fumenal amb un temps de 4h46'11". Va completar el podi mixt d'aquesta Skimo2 Miquel Genís i Meritxell Pagés amb un crono de 4h47'09".

En la categoria masculina, l'equip format per Grimaud Kerian i Pinède Raphaël es van imposar amb autoritat amb un crono final de 3h49'56". La parella formada per Marc Ventura i Salvador MarJnez van pujar al segon calaix del podi amb un temps de 4h03'18". En tercera posició van arribar Oriol Gil i Josep Marcó amb un crono de 4h28'32"

Finalment, en categoria femenina, les guanyadores van ser Mariona Badia amb Maria Serra amb un temps de 5h01'45". Van completar el podi Clara Riba amb Júlia Bringueret en un temps de 5h04'44" en segona posició i Laura Badia amb Lleïr Moreno amb un temps de 6h08'11".