Carregant...

Detall de notícia

  • Tony Cachafeiro durant la prova a Motorland Aragó. (Foto: Tony Cachafeiro)
Per Redacció, 27/02/2023 A LES 11:20

Cachafeiro, primer líder general al campionat regional català de kàrting

Terol.- El jove pilot Tony Cachafeiro és el primer líder general al campionat regional català de kàrting després d'emportar-se les dues victòries del cap de setmana inaugural a Motorland Aragó.

De nou amb els colors de l'equip NM Motorsport de Nerea Martí, Cachafeiro va haver de guanyar 22 posicions en setze voltes en el total de les dues curses al prestigiós circuit de Motorland Aragó de la província de Terol.

Acabat de coronar, fa tot just quatre mesos, com a campió regional de Múrcia en la seva primera temporada completa al kàrting, Cachafeiro ja ha guanyat dues de les sis curses que tindrà en total el campionat català de kàrting, del qual han sortit pilots com Alex Palou, Mari Boya, Pepe Martí, Miquel Molina, Dani Juncadella o Alex Riberas.

Les dues curses d'aquest cap de setmana també han computat per al prestigiós campionat valencià, en què Cachafeiro ha finalitzat onzè i sisè, en les dues curses de la jornada.

Sense temps per descansar, aquest dimecres Cachafeiro tornarà a canviar d'equip cap als colors de Fusion Motorsport en el seu debut a les IAME Euro-Series, una competició internacional, que es disputarà al circuit de Zuera, a Saragossa.