Carregant...

Detall de notícia

  • Moha se'n va al Barça B fins a final de temporada. (Foto: FCA)
Per Eduard Piera, 01/02/2023 A LES 09:51

Un mercat peculiar

Andorra la Vella.- El mercat d'hivern es va acabar anit, a les 12 en punt, i es podria dir que l'FC Andorra l'ha tancat de manera peculiar. Finalment, no hi va haver cap bomba de darrera hora a nivell de les entrades, i el possible davanter que s'havia especulat que podia aterrar al Principat no va venir. El que sí que es va anunciar, de manera oficial, va ser l'arribada del lateral esquerre del Barça B, Àlex Valle. El barceloní arriba després de ser titular fixe per Rafa Márquez al filial blaugrana i amb l'obligació de cobrir la baixa de Martí Vilà. Fins aquí, l'esperat.

Per contra, el club ha deixat sortir dos jugadors. Pau Casadesús, que finalment ha recalat a l'Espanyol B de Segona RFEF, baixa dos esglaons per poder trobar la continuïtat que no havia tingut amb el primer equip, malgrat ser l'autor del primer gol que va donar la primera victòria en el futbol professional. Però és que ahir, el club va tancar la cessió de Moha al Barça B. Aquest moviment no sobtaria si no fos perquè en els darrers partits, el migcentre que havia arribat del Valladolid s'havia fet amb un lloc a l'onze titular.

També ahir, sobre la campana, es va confirmar el canvi de cessió per a Berto Rosas, que deixa l'Utebo i s'enrola al Betis B. Finalment, el préstec és només fins a final de temporada, però inclou una opció de compra per al club hispalense. Una clàusula que no deixa de sorprendre atès que tot fa pensar en Rosas com l'ensenya del futbol del Principat en la dècada vinent i, a dia d'avui, l'únic internacional per Andorra amb opcions reals de poder fer-se un lloc al club. Tampoc s'ha confirmat si els tricolor han obtingut el passi de Christos Almpanis, fet que coincidiria amb el millor mes del grec d'ençà que va arribar al Principat.

Sens dubte, i com ja ens té acostumats habitualment el director esportiu, Jaume Nogués, moviments, en gran part inesperats. No obstant això, caldrà estar molt atents a com es desenvolupen, perquè fins ara, el grau d'encert del màxim dirigent esportiu tricolor és força elevat i rendiment d'homes com Sinan Bakis, Mika Mármol o Hector Hevel n'avalen la gestió.