Carregant...

Detall de notícia

  • L'entrenador del MoraBanc, Natxo Lezkano, en la roda de premsa d'avui. (Foto: E. P.)
Per Eduard Piera, 31/01/2023 A LES 10:30

El MoraBanc defensa el liderat a Cantàbria

Andorra la Vella.- El passat dissabte, amb la victòria a casa contra el Tau Castelló i la derrota del Palència a Valladolid, el MoraBanc va recuperar el liderat de la LEB Or, empatat amb Zunder. En aquesta jornada intersetmanal, els de Natxo Lezkano defensaran la primera posició a la pista del Cantàbria, un acabat d'ascendir que, amb mitja temporada ja ha assegurat la seva continuitat a la segona competició del basquetbol espanyol.

"Queda molta temporada encara, però és evident que tots guanyarem i perdrem partits. És molt aviat per estar pendents del que fan els rivals, però és evident que sempre és benvingut que no guanyin" ha dit el tècnic basc en la roda de premsa prèvia al matx i on ha recordat que "el nostre objectiu és guanyar la lliga". A més a més, ha afegit que "el calendari ens fa evident que la segona volta serà encara més difícil que la primera, però nosaltres hem de pensar a anar setmana a setmana i anar sumant".

Quant al rival, Lezkano ha dit que "són molt perillosos, perquè ja han assolit els objectius i ara juguen sense pressió i amb tota la confiança". Sobre el seu joc ha comentat que "són l'equip que més pilotes roba de la lliga a partir d'una defensa molt agressiva i que els permet anotar molts punts. Amb aquests robatoris a primera línia surten ràpid al contracop i t'agafen en transició i és una situació molt difícil d'aturar". A més a més, ha afegit que "no podem prendre de referència el partit de la primera volta a casa".

Sobre el seu equip i els alts i baixos al llarg d'un partit, l'entrenador ha explicat que "és normal. Si haguéssim mantingut una línia com la del primer quart en el darrer partit, ens n'anàvem a més de 120 punts. Són situacions que no són reals i els rivals també juguen". Finalment, ha confirmat que Chris Czerapowicz viatjava amb l'equip i estaria dins la convocatòria malgrat arrossegar problemes al maluc i l'esquena. Lezkano confia en la finestra FIBA per tal de poder acabar de recuperar el jugador.