• L'Ordino va sorprendre la Penya Encarnada en els quarts de final. (Foto: Xavi Miró / FAF)
Per Redacció, 23/01/2023 A LES 09:37

La Penya queda fora de les semifinals de Copa

Andorra la Vella.- Sorpresa relativa en els quarts de final de la Copa Constitució Protecvall. En el darrer partit de la jornada, que enfrontava l'Ordino contra la renovada Penya Encarnada, els ordinencs van donar la campanada i es van imposar per 2-0. Un doblet de Coro, el primer només arrencar la segona part i l'altre amb el temps complert, va doblegar els vermell i negres i els va deixar fora de la lluita pel títol. No ho tindran fàcil, però els de les valls del nord, atès que el següent rival a què s'enfrontaran serà l'Inter Escaldes.

Els blau i negres no van tenir cap dificultat per desfer-se de la UE Sant Julià. Els d'Otger Canals van endossar-los un contundent 3-0 sense donar-los cap tipus d'opció. El resultat podria haver estat, fins i tot, força més gran, si no hagués estat per les bones intervencions del porter debutant en els lauredians, José Buenestado, que va demostrar bones maneres al llarg de tot el partit. Malgrat això, Marcé, al quart d'hora, va aconseguir encarrilar el matx amb el primer gol, mentre que a la mitja hora, Domi Berlanga va sentenciar. El tercer i definitiu gol es va fer esperar més i el va anotar el retornat Sergio Moreno, que tornava a vestir l'elàstica escaldenca després de passar sis mesos a l'Hellín. El migcampista tenia el retorn somniat, amb un gol i el partit 130 com a blau i negre.

Per l'altre costat del quadre, la situació s'aplana per l'FC Santa Coloma. Els de Dimitry Cheryshev, són l'únic equip de primera supervivent, després dels dos casos d'alineacions indegudes de l'Engordany i l'Atlètic Escaldes. Ahir, els colomencs, no van donar cap opció a l'Atlètic Amèrica, a qui van doblegar per 0-3. El marcador va trigar en obrir-se, doncs el 0-1 no va arribar fins a les acaballes del primer temps, quan David Virgili va transformar un penal. Amb el marcador a favor, la segona part va fer baixada per als de primera, que van arrodonir el marcador amb gols de Mourelo i Grant.

Finalment, en el matx que enfrontava els dos equips de la Lliga Unida que quedaven, el líder, l'FC Pas de la Casa, es va fer amb el passi a semifinals. El Rangers es va veure desbordat ja des del xiulet inicial, doncs el primer gol pels encampadans va arribar als 5 minuts, gràcies a Chema. El líder de la lliga Unida va controlar el matx i en el segon acte va sentenciar amb les dianes de Rudler i Deco. Ara, s'enfrontaran amb l'FC Santa Coloma per un lloc en la final.