Carregant...

Detall de notícia

  • Una edició anterior de la Jorma Urban Trail d'Escaldes-Engordany. (Foto: Comú d'Escaldes-Engordany)
Per M. P., 22/01/2023 A LES 13:00

Escaldes-Engordany es prepara per a la sisena edició de la Jorma Urban Trail

Andorra la Vella.- El comú d'Escaldes-Engordany ha convocat aquesta setmana el concurs públic per contractar l'organització, desenvolupament i execució de la sisena edició de les proves esportives Jorma Urban Trail, un esdeveniment totalment consolidat a la parròquia en el qual participen tant ciutadans del país com de fora d'Andorra. La competició forma part de la Copa d'Andorra de curses de muntanya i, de fet, la Jorma Urban Trail d'enguany serà la prova inaugural d'aquesta edició.

Així doncs, les empreses interessades en organitzar la cursa podran presentar les seves ofertes fins a les 15 hores del pròxim 2 de març. Concretament, l'empresa adjudicatària s'encarregarà de fer el marcatge i desmarcatge del recorregut, el procés d'inscripcions, l'entrega de dorsals, la recepció dels participants, els avituallaments, les assegurances dels corredors, i també serà qui aporti el presentador de la competició i posi la música d'ambient.

Des del comú escaldenc s'assegura que se seguirà donant continuïtat a la Jorma Urban Trail tenint en compte que en la cinquena edició hi va haver fins a 320 inscrits. A hores d'ara, però, la corporació no disposa d'un pressupost tancat, ja que caldrà esperar que les empreses interessades proposin els serveis que podran donar i el cost que tindrien.