Carregant...

Detall de notícia

  • Cande Moreno analitzant la pista de St. Anton. (Foto: Cristopher Pallot / Agence Zoom)
Per Redacció, 13/01/2023 A LES 18:31

Només hi haurà Supergegant a la Copa del Món femenina de Saint Anton

Andorra la Vella.- La prova de la Copa del Món femenina, que s'havia de disputar aquest cap de setmana a Saint Anton, ha quedat reduïda només al Supergegant, que tindrà dues curses, i no hi haurà les modalitats de velocitat. No obstant això, Cande Moreno estarà al portilló de sortida per afrontar la disciplina que la neu sí que permetrà fer.

Moreno ha explicat que no arriba en les millors condicions a la cita, atès que "per un problema de salut no he pogut completar el bloc d'entrenament que tenia previst". Tanmateix, l'esquiadora ha afirmat que "això ja està superat, així que diumenge sortiré per totes".


La FIS reprograma la cita masculina de Garmish
Després de cancel·lar-se la prova de la Copa del Món masculina de Garmish (Alemanya), la Federació Internacional ha anunciat que el dimecres 25 de gener es disputarà una prova a Schladming, a Àustria, per ocupar el buit deixat per l'alemanya. Aquest canvi impacta directament en el calendari de Joan Verdú, a qui encara li resten, a banda d'aquesta, les curses dels Estats Units, que serà el 25 de febrer a Palisades Tahoe, i Eslovènia, que es disputarà a Kranjska Gora l'11 i 12 de març, per guanyar-se un lloc a les grans final que seran a Soldeu.