Carregant...

Detall de notícia

  • El tècnic del MoraBanc Andorra, Natxo Lezkano. (Foto: E. P.)
Per Redacció, 13/01/2023 A LES 13:02

Lezkano té identificats els desajustos del seu equip

Andorra la Vella.- La derrota de la passada jornada a Alacant ja és història, i el MoraBanc Andorra està plenament centrat en el matx que demà l'enfrontarà a l'Ourense, en el segon que jugarà lluny del Poliesportiu de manera consecutiva. Avui, en la roda de premsa prèvia al viatge a terres gallegues, el tècnic de l'equip, Natxo Lezkano ha ofert la roda de premsa prèvia a la jornada on ha manifestat que "estem treballant per resoldre els desajustos tàctics que vam tenir en el darrer partit". L'entrenador basc ha apuntat que "tenim identificats els problemes, tant en defensa com en atac" i ha reconegut que "a vegades, quan estàs en bones dinàmiques i tot va bé, es deixa de prestar atenció a petits detalls que són molt importants".

Quant al joc de l'equip en les darreres jornades, i especialment en el partit contra el Lucentum, Lezkano ha explicat que "és cert que no hem tingut el mateix encert en els llançaments exteriors que teníem habitualment" però ha afegit que "no és quelcom que em preocupi. Tenim molt bons llançadors que potser no han estat fins, com Speight, Czerapowicz o Dee, però això és una qüestió de ratxes i segur que ben aviat tornaran a tenir encert; el rellevant és que generem ocasions i joc perquè hi puguin haver aquests llançaments en bones situacions".

D'altra banda, l'entrenador ha apuntat a la necessitat de trobar l'equilibri en el joc interior i exterior. "Per tal que tot funcioni bé, necessitem que els bases generin, que els alers anotin des de fora i que els pivots puguin tancar el joc interior. No ho hem acabat d'aconseguir en els darrers partits". Malgrat tot, el tècnic s'ha mostrat convençut de tornar al camí de la victòria a Galícia, i ha afirmat que "és una d'aquelles pistes, un d'aquells partits que a tothom li agrada jugar". Sobre el rival ha dit poca cosa, ja que "acaben de canviar l'entrenador i han fitxat diversos jugadors. L'scouting, en aquest cas, ens ha servit de poc. Però veiem que venen en una dinàmica positiva".