Carregant...

Detall de notícia

  • El camió d'Albert Llobera durant la primera etapa. (Foto: FotoEsport)
Per Redacció, 02/01/2023 A LES 09:34

El diferencial del camió complica el Dakar d'Albert Llovera

Andorra la Vella.- Un problema mecànic en el Ford d'Albert Llovera pot complciar el Dakar per al pilot andorrà. Després d'una molt bona primera etapa, a falta de 60 quilòmetres per la meta, el camió de l'equip integrat per Llovera & Llobera va patir un bloqueig en el diferencial. D'ençà que va acabar la jornada, els equips tècnics i mecànics hi estan treballant per deixar-ho tot a punt per a la sortida d'avui.

Llovera va explicar que "estàvem completant una etapa a un bon ritme i guanyant confiança després del succeït la jornada anterior. Amb la meta molt a prop (a uns 60 km), s’ha bloquejat el diferencial posterior. Estem treballant per a desbloquejar-ho, només amb la tracció davantera podríem arribar a l’assistència, el recorregut que ens queda és pla i sense sorra. No serà fàcil, però lluitarem fins al final". 

La segona etapa partirà, una altra vegada, des de Sea Camp, però en aquesta ocasió en direcció a Alula. Un recorregut total que s’acostarà als 600 km, dels quals 430 km, seran cronometrats.