Carregant...

Detall de notícia

  • El camió d'Albert Llovera durant els testos. (Foto: FotoEsport)
Per Redacció, 30/12/2022 A LES 16:23

Albert Llovera ultima la preparació del Ford Cargo

Andorra la Vella.- L'equip format per Albert Llovera i Margot Llobera ja es troba a l'Aràbia Saudit per ultimar la preparació per al Rally Dakar que començarà el primer de gener. Així doncs, Llovera&Llobera que, juntament amb el mecànic Peter Vojkovsk, competiran en la categoria de camions, ja han començat els testos en la sorra del desert aràbic, tenint com a centre de referència el vivac de Jeddah.

El pilot ha explicat que "a l'inici del test, el Ford no acabava d'anar fi, sobretot en "patada", és a dir en sortida. Vam veure que el problema era que no s'aprofitava tota la potència en el moment de canviar velocitats. Al final de la primera jornada de test la situació havia millorat molt, però encara no era el camió de Polònia". El treball amb els tècnics de les suspensions també està sent molt positiu de cara a afrontar l'inici de carrera, en la continuació anirem millorant segons les estructures de les etapes".

La feina feta conjunta entre Llovera i els seus tècnics va continuar l'endemà i després de cinc hores de treball el pilot d'Andorra la Vella va comentar que era "optimista, anem millorant. Tampoc volem situar la potència al màxim nivell. Per començar, pensem que el millor és assegurar una mica." A Llovera-Llobera-Vojkovsky els esperen encara alguns reptes a superar al voltant del sea camp. El primer, l'etapa Pròleg que es disputarà demà.