Carregant...

Detall de notícia

  • Bernat Lomero i Nàdia Tudó, a Melbourne. (Foto: FAN)
Per Redacció, 16/12/2022 A LES 10:28

Tudó i Lomero clouen la seva participació a Melbourne

Andorra la Vella.- Quarta i última jornada per a Nàdia Tudó i Bernat Lomero en el 16è campionat del món de natació de piscina curta, que es disputa del 13 al 18 de desembre, a la ciutat de Melbourne, Austràlia. Tudó ha nedat en la primera sèrie dels 200 metres braça i ha acabat segona amb un temps de 2.31,45 que li ha valgut la 28a plaça de la classificació.

"Afrontava aquesta segona prova amb moltes ganes, esperava assolir una millor marca, però no ha pogut ser", ha valorat Tudó en declaracions al poc d’acabar la prova. "Ara per ara, lluita per recuperar la forma que li permet estar a gust a l’aigua. Veure la seva la progressió cap a la comoditat, des de l’inici de la prova fins al final, és el millor símil per a explicar el compromís que l’impulsa", ha valorat el director tècnic de la FAN, Alfonso Maltrana.

Al seu torn, Lomero ha competit en la sisena sèrie dels 50 metres lliures i ha acabat setè, amb un temps de 22,93 que li ha valgut el 51è lloc de la classificació general. "La marca d’avui no ha estat la que esperava. Les sensacions en nedar i la tècnica han estat bones, però el viratge no ha estat prou fort i aquí, en comptes d’aconseguir més velocitat, he perdut la que portava", ha declarat Lomero, en finalitzar la seva participació.