Carregant...

Detall de notícia

  • Els participants de la tarda de futbol a la Massana. (Foto: E. P.)
Per Eduard Piera, 13/12/2022 A LES 19:02

La FAF i els Special Olympics juguen a futbol per acomiadar l'any

Andorra la Vella.- El mes de desembre és, sobretot, època de tradicions. I com no podia ser d'una altra manera, la Federació Andorrana de Futbol i els Special Olympics no han fallat a la cita en la que anualment es troben per disputar un partit de futbol. Avui l'escenari ha estat la pista de futbol sala del centre esportiu que la FAF té a la Massana. Entre els que s'han vestit de curt, jugadors dels diferents combinats nacionals, tan masculins com femenins, i el mateix president Fèlix Álvarez, així com diversos dels jugadors que van fer el seu debut en LaLiga Genuine vestint la samarreta de l'FC Andorra - Special Olympics. 

"Per nosaltres és una trobada molt important i ens fa molt feliços estar aquí any rere any" ha indicat el president de l'ens federatiu. Pel que fa a la resta d'accions solidàries que durà a terme la FAF per les festes de Nadal, Álvarez ha explicat que "encara hi ha riscos amb la Covid, i per tant, aquest any, encara no podem tornar a engegar la col·laboració amb l'hospital". No obstant això, ha afegit que "el que sí que farem és l'acció conjunta que ja fa diversos anys que fem amb RTVA". 

Molt esperada és aquesta tarda pels jugadors dels Special Olympics. Així ho ha confirmat la seva entrenadora, Montse Sànchez, que ha explicat que "des de primera hora del matí que ja m'estaven enviant whats apps per parlar del partit de la tarda". En aquest sentit, l'entrenadora ha afegit que "estan a tope. En tenen moltes ganes!". Futbol, somriures i ambient nadalenc; la millor manera de tancar l'any futbolístic.