Carregant...

Detall de notícia

  • L'esquiador andorrà Àxel Esteve. (Foto: Alexis Boichard / Agence Zoom)
Per Redacció, 11/12/2022 A LES 16:16

Bones sensacions d'Àxel Esteve a Val d'Isère tot i no completar la primera mànega

Andorra la Vella.- El cap de setmana d'esquí alpí s'ha tancat aquest diumenge amb la segona cita per a un andorrà a la Copa del Món de Val d'Isère. Àxel Esteve ha disputat l'eslàlom de la màxima competició del circuit mundial, i ho ha fet exposant un bon esquí i sumant una valuosa experiència, tot i no poder completar la primera mànega.

L'equip havia plantejat aquesta cursa de com a una primera presa de contacte de cara al futur, especialment pel retorn a la Copa del Món d'Esteve després de la lesió. La idea era intentar fer el millor esquí possible i reprendre el treball de gestió d'una competició d'aquest nivell. El balanç és molt positiu, i així ho han destacat tant Àxel Esteve com el seu entrenador Yago Antes.

Aquesta ha estat la primera Copa del Món per a Esteve en eslàlom, des de feia temps, després de la lesió: havia competit el 2016 al gegant d'Hinterstoder, a dos eslàloms de Kranjska Gora (2017 i 2019), al gegant de Kranjska Gora de 2019 i al team paral·lel de Soldeu del mateix 2019.