• Un moment del partit entre el MoraBanc i el Melilla. (Foto: MoraBanc Andorra)
Per Redacció, 11/12/2022 A LES 14:49

El MoraBanc Andorra supera el Melilla en una gran segona part (63-85)

Andorra la Vella.- El MoraBanc Andorra ha guanyat aquest diumenge per 63-85 a la pista del Melilla en un partit en què la feina de l’equip ha servit per desactivar qualsevol risc del contrari. Tot i això, en un pavelló amb poca gent les possibilitats de no fer una lectura correcta del partit eren altes.

Els de Natxo Lezkano han acabat guanyant per 22 punts de diferència, però no han tingut una passejada triomfant durant ben bé 27 o 28 minuts de partit. El millor que ha fet l'equip tricolor és adonar-se que tenia al davant un d’aquells partits en què cal abaixar al fang i embrutar-se el que faci falta.

Al descans les coses estaven 41-45 (22-21 en el primer quart) i el partit no tenia un governant clar. Els primers minuts del tercer quart han definit el partit. Liderats pel nivell defensiu de Rafa Luz, que ha jugat amb angines, els tricolors han plantat un mur davant de cistella que ha acabat sent insuperable pels locals. No ha estat cap festival en atac aquest quart (4-14), però el Melilla s’ha desfondat de tant topar contra la paret andorrana.

En el darrer quart, Maric ha tornat a ser Maric en format MVP i un dia més el Bc MoraBanc Andorra ha deixat la sensació de ser un grup ple de talent que sap interpretar col·lectivament el joc.

Dissabte vinent, a les 18.30  hores, visita la Bombonera el Valladolid, un altre dels gallets de la categoria.