Carregant...

Detall de notícia

  • Un moment del partit entre l'Andorra i el Leganés. (Foto: FC Andorra)
Per Redacció, 10/12/2022 A LES 22:14

L'Andorra no passa de l'empat davant el Leganés (1-1)

Andorra la Vella.- Repartiment de punts en el duel entre l'Andorra i el Leganés en un partit igualat i amb dos conjunts valents que han anat a buscar el triomf sense complexos. Tot i això, en els metres finals cap dels dos equips ha estat gaire inspirat; al final, dues dianes en el darrer tram ha deixat el duel amb un empat que no deixa del tot satisfet als tricolors però que almenys els permet tornar a puntuar.

Al primer temps no s'han vist gaires opcions d'obrir la llauna, però si algú s'ha apropat més al gol aquests han estat els d'Eder Sarabia. Iván Gil, al 22', ho ha provat des de fora l'àrea i, dos minuts després, Alti ha xutat a les mans del porter. Per la seva banda, el Leganés ha tingut la seva millor opció en aquest primer temps en una jugada individual de Raba que ha acabat blocant Nico Ratti (34').

La segona part ha començat més animada i just al primer minut, l'Andorra ha patit un bon ensurt. En una ràpida transició, Raba ha enviat la pilota al fons de la xarxa però l'àrbitre, mitjançant el VAR, ha considerat una falta sobre Iván Gil a l'inici de l'acció i ha anul·lat la diana. Després del gol, els del sud de Madrid han fet un pas endavant i han viscut el seu millor tram del matx però sense inquietar Nico Ratti, mentre que l'Andorra, ha tornat a l'acció amb un nou xut d'Iván Gil, el més actiu dels locals. Uns minuts després, en una gran maniobra, Bakis ha topat amb el cos de Jorge Sáenz, però, al 74', finalment ha arribat el gol en una acció marca de la casa d'Iván Gil, que ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb un gran xut llunyà (74').

L'Andorra semblava que havia aconseguit el més difícil, però quasi sense temps d'assaborir el gol ha vist com els visitants feien l'empat en una ràpida acció per la banda que ha finalitzat Cisse amb un gran cop de taló (75'). I encara sort perquè la millor ocasió abans del final l'ha tornat a tenir el Leganés en el darrer minut, però Nico, molt segur, ha evitat el gol de Naim en el darrer minut.