Carregant...

Detall de notícia

  • La presentació de l'equip del Dakar feta aquest matí, amb Albert Llovera i Margot Llobera. (Foto: FotoEsport)
Per Redacció, 30/11/2022 A LES 09:04

Llovera & Llobera, a la sortida del Dakar

Andorra la Vella.- Albert Llovera, i la seva neboda, Margot Llobera, estaran junts a la sortida de la pròxima edició del Rally Dakar. Ho faran de la mà de Ford Trucks España i l'Albert, que n'ha passat a ser ambaixador, actuarà de conductor del camió, mentre que Margot s'encarregarà de els tasques de navegació, una feina similar a la que ja va fer, en cotxe, en l'edició passada. Completa l'equip el mecànic Peter Vojkovsk.

Sobre l'acord, Llovera ha explicat que "s'ha cuinat a 'foc lent'. Des de les nostres primeres converses va sorgir una bona connexió entre totes dues parts, amb molta disposició a trobar punts de trobada i plantejar projectes interessants que van més enllà de la meva activitat esportiva. És molt important treballar amb gent amb la qual et sents a gust". L'acord, que s'ha anunciat avui a Madrid, també ha estat valorat pel CEO de Ford Trucks España, José Luis Quero, que ha destacat que "Albert Llovera encarna tot allò que considero rellevant en l'equip humà que dirigeixo i que intentem traslladar als nostres clients amb el nostre eslògan de "Compartim la càrrega". La seva història personal ho diu tot. És una persona per al qual no existeixen els límits".

Quant a les possibilitats en la competició, el veterà pilot ha dit que "em resulta difícil establir una posició per al final Dakar. És una carrera única i cada participació, cada etapa, és una incògnita. Només puc dir que ens hem preparat per a ser competitius i estar el més amunt a la classificació que puguem. En qualsevol cas, tinc plena confiança que l'equip està treballant al màxim per a poder aconseguir grans coses".

Per la seva part, Margot Llobera ha explicat que "és una sort poder compartir una experiència com el Dakar amb un familiar i amb Albert encara més. És una cosa que no m'ho havia plantejat mai. Amb tot, em sento preparada per a fer-li de copilot. Enguany he pogut fer carreres amb la moto en sorra, és a dir, que estic acostumada a apagar els focs sola, però fer-ho en equip sempre serà un suport moral important". Demà, l'expedició ha d'estar al circuit francès de Paul Ricard per passar les verificacions i posteriorment embarcar, ja en direcció a l'Aràbia Saudita, que tornarà a acollir el raid.