• Veiga no va poder aturar l'allau de joc interista. (Foto: Xavi Miró / FAF)
Per Redacció, 28/11/2022 A LES 13:39

Dues golejades i un empat deixen sense marge l'Atlètic Escaldes

Andorra la Vella.- L'onzena jornada de la Lliga Multisegur ha servit per confirmar dues coses: que l'Atlètic Escaldes està immers en una crisi de resultats, i que els seus perseguidors, Inter Escaldes i FC Santa Coloma, estan en plena forma completament els seus partits amb sengles golejades.

El partit més esperat de la jornada era el que enfrontava el líder, l'Atlètic, contra el segon, la UE Santa Coloma. El respecte va imperar sobre el terreny de joc entre dos equips que es coneixen moltíssim. Al final, empat a zero, i els de Fede Bessone que amb 3 empats en els darrers quatre partits, ha vist com se'ls ha reduït el gran avantatge que tenien al capdavant de la classificació, i amb 25 punts només superen en dos a l'Inter. Per la seva part, la UE, tot i aconseguir un bon resultat, s'ha vist superat en la classificació per Inter i FC Santa Coloma.

La gran bomba, però va ser la golejada que li va endossar l'Inter Escaldes a la UE Sant Julià, que estrenava entrenador. Els tricampions no van tenir compassió dels lauredians i els van clavar un 12-0, el quart resultat més gran de la història de la Lliga Multisegur. Abans del descans havia quedat ja el matx vist per sentència, amb un espectacular 7-0. En l'àmbit dels golejadors Aridai Cabrera i Hulk Artigas en van marcar 4 cada un, mentre que de la Torre va anotar un doblet. Sascha Andreu i Iñigo van completar la golejada. El Sant Julià, per la seva part, ja és últim, en solitari.

No tan escandalosa, però també força contundent va ser el triomf de l'FC Santa Coloma. Els de Dimitry Cheryshev van escombrar l'Engordany per 6-0, i ja són tercers en la classificació, només per darrerere de l'Atlètic i l'Inter, que estan a tres i un punt respectivament i empatats a 22 unitats amb la UE Santa Coloma. Pel que fa als golejadors, Eloy Gila va marcar un doblet i continua rendibilitzant la seva contractació a base de gols.

Finalment, en el partit que tancava la jornada i que tenia molta rellevància en la zona baixa, la Penya Encarnada i l'Ordino van signar taules (1-1). Un empat que els permet deixar el fanalet vermell, en exclusiva, a la UE Sant Julià. Es van avançar els ordinencs gràcies a Jorge Vicente, però només dos minuts més tard la Penya va fer pujar l'empat amb un gol de Roland.