Carregant...

Detall de notícia

  • Sascha marca el primer gol, tot batent Jesús Coca. (Foto: Xavi Miró / FAF)
Per Redacció, 25/11/2022 A LES 09:40

La punxada del líder compacta la classificació

Andorra la Vella.- Jornada interessant la que s'ha viscut al llarg de la darrera setmana en la Lliga Multisegur. Els partits, disputats entre 4 dies diferents, han deixat una classificació més compactada en la zona alta. El motiu va ser el sorprenent empat del líder, l'Atlètic Escaldes, qui va signar taules amb l'Ordino. Amb aquest resultat, els escaldencs només han sumat cinc punts dels darrers nou i han vist com l'avantatge que tenien al capdavant de la classificació se'ls reduïa a només tres punts.

Els tres perseguidors de l'Atlètic no van pas fallar i van aprofitar aquesta ensopegada per compactar la zona alta. La UE Santa Coloma, que es manté en la segona posició, es va desfer sense problemes de la UE Sant Julià (1-3). No obstant això, la bona notícia del matx va ser que, aquest cop sí, els lauredians van poder comparèixer i evitar així una sanció. Sembla que, de mica en mica, els afers econòmics dels verds es van resolent, i amb dues voltes i mitja per davant tenen temps de revertir la situació esportiva.

Tampoc va fallar l'FC Santa Coloma en el seu duel contra la Penya Encarnada. Els colomencs van tirar de fermesa i Carles Coto va obrir el marcador a la mitja hora de joc. La ja habitual inexpugnable defensa plantejada per Cheryshev no va donar massa opcions a la Penya, que va veure com en els darrers tres minuts els de Goldstar sentenciaven el matx amb gols de Gila i Mourelo. Segona victòria consecutiva per l'FC Santa Coloma que els situa quarts.

En el darrer partit de la jornada, disputat ahir, el renascut Inter Escaldes d'Otger Canals va passar per sobre de l'Engordany. Els blau i negres, que ja acumulen cinc victòries consecutives d'ençà de la destitució de Juan Velasco es van imposar per 0-4, amb dos gols a cada part, destacant el doblet d'Artigas. Amb aquesta ratxa de triomfs, els tricampions ja són tercers, amb 20 punts, a només quatre del liderat. A més a més, el seu davanter Gerard Artigas, lidera la taula de golejadors amb 8 gols en 10 encontres.