Carregant...

Detall de notícia

  • El nou entrenador de la UE Sant Julià, Pablo Huerga. (Foto: UE Sant Julià)
Per Eduard Piera, 24/11/2022 A LES 10:05

Llum al final del túnel

Andorra la Vella.- La UE Sant Julià s'ha salvat, almenys, de moment. Els lauredians, en les darreres setmanes, han aconseguit aturar la caiguda en picat en la que estaven immersos i comencen a veure amb certa tranquil·litat el futur. El primer pas és la liquidació dels contractes dels jugadors que van abandonar l'entitat per impagaments. Si bé encara queden quantitats pendents per pagar, el que és cert és que alguns dels futbolistes han començat a rebre ingressos, i fins i tot en casos, de la totalitat de la quantitat que se'ls devia.

A més a més, el club ha anunciat l'arribada d'un nou entrenador, que ha de posar fi a l'interinatge de l'administratiu Pepe Mengual, qui es va fer càrrec de l'equip d'ençà de la sortida d'Albert Gómez. Es tracta de Pablo Huerga, qui arriba al Principat després d'haver exercit des de principi de temporada com a segon entrenador del CF Talavera, de Primera RFEF. Com a primer tècnic compta amb experiències al Bembrive i al Palència.

Huerga s'ha mostrat convençut de poder revertir la situació, tot i que ha admès que "els jugadors venen d'una situació complicada i costarà revertir la situació". Cal tenir en compte que, després de 10 jornades els lauredians estan en penúltima posició, empatats amb el cuer, la Penya Encarnada, amb només cinc punts. Si no hi ha contratemps, Huerga ja s'hauria d'asseure a la banqueta aquest diumenge, en el partit que enfrontarà els verds contra l'Inter Escaldes, atès que compta amb llicència UEFA Pro.