Carregant...

Detall de notícia

  • La ministra Judith Pallarès i el president del Bàsquet Club Andorra, Gorka Aixàs, presentant la samarreta de divendres. (Foto: BCA)
Per Redacció, 22/11/2022 A LES 17:44

El MoraBanc commemorarà el 25N jugant de lila

Andorra la Vella.- El MoraBanc Andorra ha fet pública, aquesta tarda, la samarreta amb què s'enfrontarà divendres, 25 de novembre, al Força Lleida: completament lila. Aquest color, usat habitualment en les reivindicacions entorn de la dignitat de les dones, ha estat l'escollit tenint en compte la data, que és el Dia Internacional per erradicar la violència envers les dones.

El president del club, Gorka Aixàs, i la ministra d'Igualtat, Judith Pallarès, han presentat l'equipació amb la qual l'equip de Natxo Lezkano jugarà un dels partits més esperats de la temporada. A més a més, no es pot pas oblidar un cert afany de revenja atès que els lleidatans es van imposar al MoraBanc en els dos encontres que es van disputar durant la final de la Lliga Catalana de LEB Or el passat setembre.

Cal destacar també que en el descans del partit, la periodista Gemma Rial llegirà un manifest contra la violència de gènere. A més a més, les equipacions originals que portaran els jugadors se subhastaran en el portal Gol Solidari i la recaptació que se n'extregui s'entregarà, de manera íntegra, a l'Associació de Dones d'Andorra.