Carregant...

Detall de notícia

  • El pilot Xavi Cardelús amb Raúl Jara, propietari de Promoracing. (Foto: Cardelús Team)
Per Redacció, 21/11/2022 A LES 18:48

Cardelús segella la continuïtat a Promoracing

"L’objectiu de cara a l’any que ve no pot ser un altre que el de guanyar", ha manifestat el pilot

Andorra la Vella.- Xavi Cardelús i Raúl Jara han segellat la continuïtat del pilot a l’equip Promoracing per seguir disputant amb aquesta formació el Moto2 European Championship després d’una temporada 2022 amb un balanç "molt positiu" en el qual destaquen quatre podis aconseguits en tres circuits diferents i la cinquena posició final que consideren que "hauria estat millor" si Cardelús no hagués començat la temporada lesionat i no s’hagués perdut les dues curses del circuit de Barcelona-Catalunya.

Aquesta serà la tercera temporada consecutiva a l’equip de Jara al que Cardelús va tornar per córrer al 2021 després d’haver començat precisament amb Promoracing la seva trajectòria a la categoria de Moto2 els anys 2015 i 2016.

"Estic molt content d’haver tancat la continuïtat a l’equip Promoracing perquè és la conseqüència lògica del gran treball que hem fet al llarg de la temporada. Tots plegats hem fet un important pas endavant i els resultats que hem aconseguit així ho demostren", ha valorat el pilot que ha afegit que "la compenetració amb el Raúl Jara i tots els membres de l’equip és extraordinària i tenint en compte el nivell i l’evolució que hem mostrat aquest any, l’objectiu de cara a l’any que ve no pot ser un altre que el de guanyar. A Promoracing m’he sentit sempre com a casa i seguir formant part  d’aquesta família és el millor que em podia passar".

Per la seva banda, Jara, propietari de l’equip, ha destacat que està "molt satisfet de tornar a comptar amb el Xavi de cara a la pròxima temporada. Estem realment molt orgullosos de la feina que ha fet aquest any i de com h anat evolucionant i millorant. El gran pas endavant que ha fet és la millor base per afrontar la temporada 2023”.