Detall de notícia

• Bomba realitza una passada en la zona del mig del camp. (Foto: FCA)
Per Eduard Piera, 16/11/2022 A LES 22:58

Bakis dona el pas a la final de la Copa Catalunya

Olot.- Un solitari gol de Sinan Bakis, en el tram final del partit, ha donat el passi a la final de la Copa Catalunya a l'FC Andorra. Els d'Eder Sarabia han tingut un partit d'allò més complicat contra un ultra motivat Olot, que només ha abaixat els braços amb el xiulet final i que ha venut molt cara la seva derrota (0-1). La final serà contra el Badalona Futur, que s'ha imposat amb idèntic resultat en l'altre costat del quadre contra el San Cristóbal.

La primera part ha estat marcada pel domini visitant, tot i que sense trobar excessiva profunditat. Aquest és el mal que aqueixa més l'FC Andorra en aquest principi de temporada, on no aconsegueix transformar en ocasions de gol el domini territorial. El partit contra l'Olot, on alguns dels menys habituals, com Vidal o Moha o el jugador del filial Bomba, han estat titulars, no ha estat una excepció. L'ocasió més clara d'aquests primers 45 minuts ha estat un xut llunyà d'Hector Hevel, que no ha trobat porteria.

En el primer tram del segon acte, Sarabia ha mogut la banqueta. Buscant profunditat ha situat Alti en un carril i Diego Pampín en l'altre. Prèviament, ja en els vestidors, Christos i Bakis han entrat en lloc de Carlos Martínez i Valera. Malgrat els canvis, les ocasions clares no arribaven i s'ha arribat en el darrer tram del partit amb el resultat inicial, empat a zero.

Ja en el minut 80, Bomba ha recuperat una pilota per acabar posant una bona centrada dins l'àrea. Allí esperava Sinan Bakis, qui en una posició d'allò més acrobàtica ha aconseguit connectar amb la pilota i batre la porteria d'Arnau, 0-1. L'Olot ha cremat totes les naus donant entrada a Eloi Amagat i Xumetra. No obstant això, la més clara ha estat visitant quan un ràpid contracop, ja amb el temps complert ha obligat Arnau a intervenir davant una rematada d'Hevel. Triomf per la mínima i passi a la final, mentre l'equip ja té la mirada posada en la pròxima jornada.

FITXA TÈCNICA:

Olot: Arnau; Callís (Xumetra, 82'), Aimar, Gonzalo, Bigas; Terma, Èric Vilanova (Forgas, 66'), Urri (Eloi Amagat, 82'); Manel, Ferran (Manzano, 62') i Forés (Serrano, 66').

FC Andorra: Marc Vidal (Ratti, 60'); Bomba, Mika Mármol (Vilanova, 46'), Martí Vilà (Pampín, 60') Morer (Alti, 60'); Aguado, Hevel, Moha; Bundu, Carlos Martínez (Bakis, 46') i Valera (Christos, 46').

Gol: 0-1 Sinan Bakis (81').

Àrbitre: Salvador Morros Monge, assistit per Pau Orts i Bernat Mas. Ha amonestat a Aimar, Aguado, Bomba, Xumetra, Ratti, Alti i Bakis.