Carregant...

Detall de notícia

  • Els jugadors de l'FC Andorra Special Olympics durant la desfilada inaugural. (Foto: ANA Esports)
  • La presentació de la cinquena edició de LaLiga Genuine. (Foto: ANA Esports)
  • La primera alineació de l'FC Andorra Special Olympics. (Foto: ANA Esports)
  • Els jugadors tricolor amb els del Huesca, després d'acabar el partit. (Foto: ANA Esports)
Per Eduard Piera, 14/11/2022 A LES 12:37

Tarragona es converteix en l'epicentre del 'futbol pur'

Tarragona.- Espectacular posada en escena la que va tenir ahir LaLiga Genuine i el "futbol pur" al Nou Estadi de Tarragona, davant més de 5.000 persones la que es va viure ahir a la tarda. Així doncs, els 44 equips participants en la present edició, entre els quals hi ha per primer cop a la història l'FC Andorra, van desfilar davant els presents, entre els quals hi havia el president de LaLiga, Javier Tebas, o el màxim dirigent del Nàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu, que és l'entitat que acull la primera de les sis fases que tindrà la competició.

Durant el seu parlament, davant el miler de futbolistes, Tebas va recordar que "Tarragona és un lloc molt especial per a LaLiga Genuine" i va agraïr "el compromís i l'esforç" de tots els participants. Per la seva part, Andreu va parlar dels inicis i va voler agrair a LaLiga el fet de "convertir el que va començar sent un somni, en una realitat". El president del Nàstic va afegir que "sense el vostre suport seria impossible arribar a aquests cinc anys de competició". Cal ressenyar que la competició compta amb el suport de Port Aventura, que va oferir dos espectacles durant la inauguració, del Banc Santander i de Burger King.

Els diferents equips han fet l'entrada al Nou Estadi Costa Daurada al més pur estil de les delegacions dels Jocs Olímpics. Així han fet la seva irrupció els jugadors de l'FC Andorra Special Olympics, que abillats amb la indumentària del club, han lluït una bandera del Principat que dins seu portava l'escut de l'equip. Un acte solemne, però a la vegada animat i emotiu, per tal de presentar els jugadors i els clubs participants en aquesta cinquena edició de LaLiga Genuine, que acabarà al mes de juny a la Ciutat Esportiva Pamesa, del Villarreal. Fins llavors, quatre fases, amb un total de 5 jornades per completar la competició de "futbol pur".

L'estrena
Els jugadors de l'FC Andorra Special Olympics han debutat aquest matí, a les 11 del matí. Els tricolor s'han enfrontat contra el Huesca al camp de futbol número 7 del Complex Esportiu de Salou. El resultat final ha estat d'1-3 pels aragonesos. El següent partit per als andorrans serà aquesta tarda, al camp de futbol número tres i contra un rival de gran entitat com és l'Athletic Club Fundazioa. La primera fase es tancarà demà, amb el matx contra la Ponferradina, també a les 11 del matí.