Carregant...

Detall de notícia

  • El calendari de LaLiga Genuine per a la temporada 2022/2023. (Foto: LaLiga Genuine)
Per Redacció, 08/11/2022 A LES 17:36

LaLiga Genuine aixeca el teló aquest cap de setmana

Andorra la Vella.- LaLiga Genuine ha presentat aquest matí el calendari oficial de la nova temporada, que ja serà la cinquena des de la seva fundació. Cal recordar que, amb l'entrada al futbol professional, l'FC Andorra també formarà part d'aquesta competició. Així doncs, tal com s'ha anunciat durant l'acte, realitzat al Santander Work Café, la competició arrencarà aquest cap de setmana amb la cita de Tarragona, on es disputaran els partits al Nou Estadi.

La resta de cites de la temporada ja seran el 2023. Així doncs, el cap de setmana del 17 al 19 de febrer la competició es desplaçarà fins a Cornellà de Llobregat per obrir la segona fase, on l'RCDE Stadium serà la seu de la segona de les jornades. Al març, LaLiga Genuine viatjarà fins a Bilbao, on la ciutat esportiva de l'Athletic Club albergarà els partits per tancar aquesta etapa. Del 12 al 14 d'abril, serà el Celta qui acollirà la competició, iniciant el tercer període, mentre que aquest es tancarà al maig, a Burgos. La quarta i darrera etapa es viurà del 9 a l'11 de juny, a la ciutat esportiva del Villarreal.

L'acte ha comptat amb la representació d'alguna de les estrelles de temporades anteriors com és el cas de Sergio Olmos, de la Fundació Rayo Vallecano; José Miguel del Barri "L'Aranya", del CD Leganes; i Silvia Ruiz i Alba Flores, de la Fundació Màlaga CF. També hi han estat presents alguns dels ambaixadors de la competició com els exjugadors Iker Casillas i Miguel Torres. Óscar Mayo, Director General Executiu de LaLiga, ha aprofitat l'oportunitat per a agrair el paper de tots els agents que hi participen.

Per la seva part, Casillas ha animat a tots els jugadors i jugadores a "conviure i gaudir en tots els moments Genuine", i ha explicat el projecte del clínic per a porters de LaLiga Genuine Santander, que té com a objectiu arrencar aquesta temporada i que oferirà l'oportunitat d'entrenar amb el campió del món a tots els porters de la competició. Finalment, Torres ha afegit que el que més li agrada de la competició és "tornar a viure l'essència del futbol i l'aprenentatge dels seus valors, alguna cosa que em recorda als meus començaments". L'exfutbolista ha mostrat el seu compromís del projecte, assegurant que participarà en diverses accions de la temporada. Per cloure l'acte, tots els assistents han ballat la haka oficial de la competició.