Carregant...

Detall de notícia

  • Albert Gómez durant la passada final de Copa Constitució. (Foto: Arxiu)
Per Eduard Piera, 02/11/2022 A LES 09:17

Dimiteix l'entrenador de la UE Sant Julià a causa dels impagaments

Andorra la Vella.- Albert Gómez, el fins ara entrenador de la UE Sant Julià, ha renunciat al càrrec. Els motius principals que van portar al preparador a presentar dilluns a la tarda la seva renúncia, amb caràcter immediat i irrevocable, van ser els continus incompliments pel que fa als pagaments tant d'ell mateix com dels jugadors de la plantilla que arrossega el club lauredià.

Cal tenir en compte que Gómez va arribar aquesta temporada al club, després d'haver aixecat el títol de campió de la Copa Constitució amb l'Atlètic Escaldes. No obstant això, i segons ha pogut saber ANA Esports, el cos tècnic i els jugadors només han cobrat el mes d'agost, que no és sencer atès que la pretemporada va començar sobre el dia 10. Si bé és cert que en la darrera setmana hi va haver intents d'acostament entre directiva i jugadors, no es va arribar a cap acord i el club es va presentar diumenge a jugar només amb 13 jugadors.

Diversos dels integrants de la plantilla, entre ells els jugadors més destacats com Christian Bekamenga o Juanma Miranda, ja fa dies que han abandonat la disciplina del club, mentre que s'espera que encara hi pugui haver més baixes en les setmanes vinents. A més a més, de moment, tampoc no s'ha anunciat noves altes per cobrir les vacants dels futbolistes que han marxat i a qui encara se'ls deu diverses mensualitats.