Carregant...

Detall de notícia

  • El president del Bàsquet Club Andorra, Gorka Aixàs, i –Director de Carburants Sant Eloi i representant de la marca TotalEnergies a Andorra, David Porqueres. (Foto: MoraBanc)
Per Redacció, 22/09/2022 A LES 18:40

El MoraBanc renova l'acord de col·laboració amb Total

Andorra la Vella.- El Bàsquet Club Andorra i Total Energies renoven l'acord de col·laboració que els unia fins el 2024. D'aquesta manera, les benzineres mantindran el suport al MoraBanc durant aquesta temporada en què el club disputarà la LEB Or.

D'aquesta manera, Carburants TotalEnergies "segueix injectant benzina i potència al MoraBanc Andorra per seguir aspirant a tornar amb els més grans". Així ho assegurava David Porqueres – Director de Carburants Sant Eloi i representant de la marca TotalEnergies a Andorra.

Per la seva part, el president del BC MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, ha afirmat que "seguir amb la confiança de TotalEnergies Andorra, és un exemple del suport que ens estan donant les empreses en una temporada il·lusionant". Amb aquest acord, els socis del MoraBanc Andorra mantindran les bonificacions de temporades anteriors.