Carregant...

Detall de notícia

  • Maia Font i Salvador Cornella al podi de la primera cursa de la temporada. (Foto: FAE)
Per Redacció, 14/09/2022 A LES 09:39

Cornella i Font estrenen la temporada amb un podi

Andorra la Vella.- Els esquiadors de l'Estudi Esquí Batxillerat Escolar, Salvador Cornella i Maià Font, van debutar dimarts, a Antillanca (Xile) de la millor manera, acaban en el segon i el tercer calaix del podi respectivament. Va ser en la prova d'eslàlom dels campionats nacionals del país sud-americà. El triomf va ser pel local Diego León (1.08.89) rebaixant els registres dels andorrans en 3.75 i 4.21. Per l'EEBE també hi van prendre part Martí Llort i Carlos Salinas, que van finalitzar en 10a i 11a posició.

D'altra banda, també es van estrenar Bartumeu Gabriel i Íria Medina, en aquest cas en el gegant de la South American Cup disputat a Cerro Castor (Argentina). Medina va acabar 13a a 13.54 de la vencedora, la sueca Sara Hector (2.31.01). Per la seva part, Gabriel va finalitzar 26è a 6.21 respecte al guanyador, l’italià Giovanni Borsotti, que es va imposar amb 2.28.78.

El tècnic de l'equip femení, Josh Alayrach va valorar l'actuació de Medina i va comentar que "No tenim ritme, portem pocs dies d’esquí i era més que res posar-se en situació, intentar exposar un bon esquí i seguir treballant la tècnica en què estem posant el focus. Hem de seguir amb aquesta dinàmica de treball". L'enrtenador de Gabriel, Fred Beauviel, també va valorar l'actuació de l'esquiador i va explicar que "no ens havíem posat els esquís de gegant en competició des de juny i només fa tres dies que vam aterrar. Ens ho preníem més com un entrenament en condicions".