Carregant...

Detall de notícia

  • Mònica Dòria tot just abans de creuar la meta i marcar el que ha acabat sent el segon millor temps de les semifinals. (Foto: E. P.)
  • Laura Pellicer completant el descens en les semifinals. (Foto: E. P.)
Per Eduard Piera, 04/09/2022 A LES 12:12

Dòria tanca la Copa del Món de canoa amb un top 5

La Seu d'Urgell.- Mònica Dòria ha tancat la temporada de C1 amb una espectacular 5a posició en la final de la prova de la Copa del Món de la Seu d'Urgell. La palista andorrana, que sense les penalitzacions hagués estat en temps de podi, finalment ha tancat el top 5 en una prova que ha tingut molt de nivell i ha demostrat, una vegada més les complicacions del traçat alt urgellenc.

Ja en les semifinals, Dòria havia demostrat el bon moment amb el qual clou la temporada i havia aconseguit el millor registre, només per darrere de Jessica Fox. L'australiana, que finalment ha estat desena, ha rebut una penalització de 50 segons quan anava a ritme de medalla d'or. El triomf ha estat per l'alemanya Andrea Herzog, acompanyada per les txeques Satkova i Fiserova. Precisament, amb aquesta tercera posició, Tereza Fiserova s'ha proclamat campionat de la Copa del Món de C1.

Pellicer, en el top 30
Les semifinals de primera hora també han comptat amb la participació de Laura Pellicer. L'andorrana va aconseguir ahir el passi a la penúltima ronda i avui ha estat la tercera palista en baixar. Amb el hàndicap de fer el descens sense comptar amb referències, Pellicer ha marcat durant una estona el millor registre de la matinal. No obstant això, no ha pogut ser part del top10, que ben aviat s'ha posat molt car. Al final, ha finalitzat en 26a posició, amb un temps de 126.87, després d'haver marcat només una penalització. En aquesta mateixa ronda també han quedat fora palistes de tant prestigi com la que era líder de la Copa del Món, Mallory Franklin.