Carregant...

Detall de notícia

  • Laura Pellicer, després de marcar el millor registre. (Foto: Planet Canoe)
Per Eduard Piera, 02/09/2022 A LES 17:24

Pellicer i Dòria passen a les semifinals en canoa

La Seu d'Urgell.- Doblet de les dues palistes andorranes en l'eslàlom en canoa que s'ha disputat aquesta tarda al Parc del Segre, corresponent a la darrera prova de la Copa del Món que s'està disputant a la Seu d'Urgell. Així doncs, Mònica Dòria i Laura Pellicer han aconseguit passar el tall i diumenge estaran entre les 30 millors en C1 per intentar fer-se un lloc en la final en la cursa de casa.

La primera en obtenir la classificació ha estat Dòria, que ha marcat el tercer millor temps de la general, només sent superada per la sempre competitiva Jessica Fox (93.57) i la francesa Delassus. Així doncs, Dòria, que demà també estarà en semifinals de K1 només s'ha quedat a 1.43 de l'australiana, amb una baixada molt seriosa que només una penalització de dos segons en la porta 7 li ha impedit fer el millor registre.

Per la seva part, Pellicer, que durant una estona ha tingut el millor temps de la tarda, ha acabat finalment en la 26a posició, amb el que ha hagut d'anar a la repesca. En el seu cas, un toc amb la porta tres és el que ha impedit que acabés finalitzant entre les 20 millors. En la repesca, Laura Pellicer ha fet una baixada molt seriosa i ha finalitzat amb el 8è millor temps, fet que li ha valgut el passi a les semifinals. Cal recordar que la palista arrossega problemes al nervi ciàtic, malgrat això, al matí ja havia apuntat que es veia amb forces per fer un bon concurs amb canoa. El següent repte, diumenge a les 9 del matí.