Carregant...

Detall de notícia

  • Els quatre nous jugadors del MoraBanc amb Francesc Solana. (Foto: E. P.)
Per Eduard Piera, 01/09/2022 A LES 17:46

El MoraBanc tanca les presentacions amb quatre jugadors de cop

Andorra la Vella.- El MoraBanc Andorra ha tancat les presentacions aquesta tarda, amb els quatre nouvinguts que mancaven per rebre la benvinguda oficial. Així doncs, la seu de l'entitat financera a l'avinguda Meritxell ha estat l'escenari del primer contacte amb el club de Tobias Borg, Jonhy Dee, Micah Speight i el retorn de Cristian Czerapowicz, qui ja havia estat al club en una etapa anterior.

El general manager del club, Francesc Solana, ha destacat que "ells són quatre jugadors que exemplifiquen a la perfecció el que buscàvem per aquesta temporada. Experiència, coneixement de la categoria i ambició". Al seu torn, els quatre jugadors han destacat que la seriositat del club, l'ambició del projecte i el repte de tornar a l'ACB han estat cap dalts en la seva decisió.

Sobre el fet de què podia aportar cada un d'ells, Borg ha explicat que "soc polivalent i tinc lideratge sobre la pista". Al seu torn, Dee ha manifestat que la seva gran arma "és el tir a llarga distància" mentre que4 per a Speight "la presència de Lezkano ha estat molt important per venir. Puc aportar molta intensitat". Finalment, Czerapowicz, que ja havia estat al club ha declarat que espera "poder assolir el repte" i ha afegit que "tinc un gran record de quan vaig estar aquí". Ara, amb la plantilla completa, comença la pretemporada per tal de formar un autèntic equip, i per això els jugadors demà faran una excursió a les muntanyes.


Canvis en la pretemporada
El club ha anunciat que hi haurà unes petites modificacions en els partits de la pretemporada; així doncs el Trofeu Vila d'Escaldes-Engordany es disputarà el 22 de setembre a les 8 de la tarda. D'altra banda, l'anada de la Lliga Catalana es disputarà el dia 26, a les 8, contra el Força Lleida a casa, mentre que la tornada serà el 29 a tres quarts de sis de la tarda.