Carregant...

Detall de notícia

  • Fede Bessone i Juan Velasco en la roda de premsa de presentació de la Supercopa. (Foto: E. P.)
Per Eduard Piera, 30/08/2022 A LES 17:21

La Supercopa obrirà la temporada oficial de futbol

Andorra la Vella.- La Supercopa d'Andorra donarà, diumenge, el tret de sortida a la temporada oficial del futbol nacional. El matx, que es disputarà a les 6 de la tarda al Camp de Futbol de la Borda Mateu enfrontarà el campió de la Lliga Multisegur, l'Inter Escaldes, contra el campió de la Copa Constitució Protecvall, l'Atlètic Escaldes. L'encontre tindrà un sabor especial per a l'entrenador de l'Atlètic, Fede Bessone, que la temporada passada va guanyar el títol amb l'Inter i que va ser acomiadat poques jornades abans del final de lliga. "No t'enganyaré, sí que el fet que sigui contra el meu exequip sí que és un plus de motivació" ha reconegut Bessone. Tot i afirmar que no guarda rancúnia, el tècnic ha afegit que "m'hagués agradat acabar la temporada. Però són decisions de club i les accepto". El tècnic ha fet aquestes declaracions en la roda de premsa de presentació de la competició organitzada per la FAF, que també ha comptat amb l'entrenador de l'Inter. 

Els campions de lliga però, també estrenaran tècnic, ja que Otger Canals no ha continuat a la banqueta després de la disputa de la Champions i la Conference League, i Juan Velasco, l'ex de la UE Santa Coloma, és el nou entrenador. "Per nosaltres aquest partit no arriba en el millor moment, perquè estem encara definint la plantilla. Però som els actuals campions i ens fa molta il·lusió poder lluitar per guanyar aquest títol". El tècnic andalús ha afegit que "estem treballant molt per intentar acoblar tots els jugadors i construir un bloc. Estic segur que farem un gran equip, com ho és l'Atlètic que manté el bloc".

Quant al partit, Bessone ha defugit el paper de favorit i ha afirmat que "nosaltres, és cert, tenim pràcticament el bloc de l'any passat, però això no vol dir res. En el futbol, això dels favorits no serveix per res". Per la final, l'Inter comptarà ja amb el darrer reforç, Gerard Artigas 'Hulk'. Velasco ha explicat que "ja fa unes setmanes que es Artigas tenia contacte amb el club. Va sortir l'oportunitat de poder-lo fitxar i em va semblar bé. Crec que té gana, intensitat, i penso que ens pot aportar molta competitivitat a dalt". Bessone, per la seva part, ha reconegut que "ja vam veure la temporada passada amb la UE que Juan planteja els partits sempre complicats tàcticament. I sense faltar al respecte a ningú, crec que aquest any encara té millors jugadors. L'any passat sempre ens va costar guanyar-lo". El desenllaç i el primer campió del curs, el diumenge.