Carregant...

Detall de notícia

  • Sarabia a la sala de premsa del Comunal, aquest matí. (Foto: E. P.)
Per Eduard Piera, 27/08/2022 A LES 11:52

Sarabia espera recuperar la bona línia a Las Palmas

Andorra la Vella.- L'FC Andorra s'enfrontarà dilluns a Las Palmas en l'estadi Insular. Abans de marxar cap a les Canàries, el tècnic tricolor, Eder Sarabia, ha explicat que "hem estat treballant molt bé durant tota la setmana i hem analitzat els errors que vam cometre contra l'Sporting. Estem bé i il·lusionats per afrontar el proper partit". L'entrenador ha fet aquestes declaracions en la roda de premsa prèvia celebrada a la sala de premsa de l'Estadi Comunal.

Sarabia espera trobar-se amb un Las Palmas pletòric de moral, després d'haver golejat al Màlaga en la darrera jornada. "Són un equip que fan coses similars a les nostres. Els agrada tenir la pilota, pressionar després de pèrdua... intentarem imposar el nostre joc. Però és evident que hi ha molta il·lusió i que han fet un autèntic equipàs". Sobre els seus, el tècnic ha destacat el bon nivell que tenen els dos jugadors acabats d'aterrar, Moha i Valera, i no ha descartat l'arribada de més jugadors abans que es tanqui el mercat d'hivern; concretament un central, que ja estaria pràcticament lligat, i un davanter.

Sobre el fet de la incertesa en tancar la plantilla, el tècnic ha estat molt clar i ha dit que "això no és una excusa i quan es tanqui el mercat estaré molt content amb els jugadors que tindré. Tant el club com jo estem alineats en aquest sentit". Quant a la dificultat de preparar els partits amb l'arribada constant de nous futbolistes, Sarabia ha admès que "no és fàcil, però ja sabíem que aquest any seria així".