Carregant...

Detall de notícia

  • El nou entrenador de l'Inter Escaldes, Juan Verlasco. (Foto: E. P.)
  • Els estiraments previs a l'inici de l'entrenament de l'Inter. (Foto: E. P.)
Per Eduard Piera, 19/08/2022 A LES 12:09

Velasco assumeix totes les sortides de l'Inter Escaldes

Andorra la Vella.- L'Inter Escaldes ha arrencat aquest matí la pretemporada. Abans del primer entrenament avui a la Borda Mateu, el flamant nou entrenador dels campions, Juan Velasco, ha fet una roda de premsa per repassar l'actualitat interista. En ella, el tècnic ha assumit com a decisió pròpia les sortides de mites del club com Genís Soldevila o José Gomes. "M'agrada moure els vestidors per tal de crear sempre competitivitat" ha dit, tot apuntant que "sempre es pot millorar, i vist des de fora, crec que es podia assolir els objectius amb més contundència". En la mateixa línia, Velasco ha apuntat que "arribaran més jugadors en la parcel·la ofensiva".

Cal recordar que, ara com ara, l'Inter compta amb 8 jugadors nous respecte els que van acabar la lliga: Aridai, Sascha, Adrià, Marcé, Chete i de la Torre, que van arribar per disputar la Champions i la Conference League, i Alain Petxarroman i Ion Rodríguez. No obstant això, Velasco ha apuntat a una plantilla curta i que li manquen de quatre a cinc fitxatges. L'entrenador ha remarcat que "en les arriabdes, estic força en la línia del club de buscar jugadors que coneguin la lliga o de zones properes amb vincles, com és el cas de Catalunya".

Sobre els reptes, el tècnic ha estat ambiciós i ha remarcat que "intentarem guanyar el títol amb més contundència que les temporades anteriors. Sabem que l'exigència és alta". Pel que fa al sistema de joc, sense entrar en massa detalls l'exinternacional espanyol ha apuntat que "serem un equip molt intens tant amb la pilota com quan la perdem o hàgim de defensar".