Carregant...

Detall de notícia

  • Soldevila celebrant un dels gols que li va anotar al Cluj en la darrera eliminatòria de la Conference League. (Foto: interescaldes.ad)
Per Eduard Piera, 05/08/2022 A LES 13:03

Soldevila, dolgut per la sortida de l'Inter

Andorra la Vella.- Genís Soldevila, màxim golejador de la història de l'Inter Escaldes, no vestirà l'any vinent la samarreta del club. Dilluns, l'entitat li va fer saber que no renovarien el contracte que els uneix, ja que el nou tècnic, Juan Velasco, no comptava amb ell. "Me'n vaig amb la consciència molt tranquil·la, he fet gols fins l'últim dia, i sí, m'ha dolgut la manera de sortir del club" ha afirmat el davanter, que ha afegit que "jo tenia clar que em volia quedar, la meva parella està plenament adaptada al país, i volia retirar-me aquí". El pistoler va marcar en el darrer matx que l'equip va jugar al Comunal, corresponent a la Conference League, contra el Cluj. 

El que sí que té clar Soldevila és que encara no penjarà les botes. "Des de dilluns he parlat amb diferents equips de Catalunya i alguns de fora. Però abans de prendre cap decisió primaré l'estabilitat tant laboral com familiar" ha manifestat. Sobre si continuarà a Andorra, l'ex de l'Inter ho té clar i ha dit que "no, aquí no continuaré. Em semblaria immoral jugar contra l'equip a qui ho he donat tot en els darrers quatre anys". Cal recordar que Soldevila va aterrar en un club sense títols i marxa havent deixat tres lligues a les vitrines interistes i, fins i tot, ha lluit el braçalet de capità.