Carregant...

Detall de notícia

  • Nahuel Carabaña estarà als Europeus de Munic. (Foto: FAA)
Per Redacció, 03/08/2022 A LES 10:48

Nahuel Carabaña estarà als Europeus d'atletisme

Andorra la Vella.- El fondista Nahuel Carabaña estarà el 16 d'agost en la sortida dels 3.000 metres obstacles dels Europeus de Munic. L'atleta ha entrat en la competició per mèrits pròpis en ser la 29a marca de l'any, sent part dels 34 classificats. Malgrat no haver tingut la mínima, el fet d'estar precisament en aquesta posició és el que ha permès a Carabaña classificar-se pel Campionat d'Europa.

El seleccionador nacional, Marcos Sanza, ha valorat la inclusió de Nahuel en els Europeus i ha comentat que "tindrà rivals molt ràpids i experimentats. Serà difícil classificar-se per la final però no podem descartar res". Ara, Carabaña farà una concentració a Segòvia, per preparar-se, on hi anirà amb el seu entrenador i gerent de la Federació, Kevin Poulet.

Cal recordar que la temporada del fondista està sent molt bona; ja en el passat mes de maig, en el marc dels Jocs Iberoamericans, Carabaña va aconseguir una fita sense precedents en l'atletisme andorrà i es va penjar la medalla de plata en aquesta mateixa prova.