Carregant...

Detall de notícia

  • Milstein, Llevot, Cherysev i Lubyansky en la presentació del nou projecte de l'FC Santa Coloma. (Foto: E. P.)
Per Eduard Piera, 22/07/2022 A LES 13:52

L'FC Santa Coloma impulsa el projecte esportiu entran a formar part de Gold Star Group

Andorra la Vella.- Canvi radical i d'envergadura el que ha presentat aquest migdia, als camps de futbol de la Borda Mateu, l'FC Santa Coloma. L'entitat més llorejada del futbol andorrà i que la temporada passada va acabar en cinquena posició, lluny dels objectius, canvia de dalt a baixa i entra a formar part del grup Gold Star, de l'empresari de l'esport nord-americà Dan Milstein. Famós per ser agent de diversos jugadors de la NHL (la lliga d'hoquei sobre gel dels Estats Units), Milstein desembarca al Santa Coloma amb un nom molt conegut per als seguidors dels 90 del futbol europeu, Dimitry Cheryshev, que serà l'entrenador del club la temporada vinent.

"Hem vingut aquí per apostar pel futbol, i pel Santa Coloma, i sobretot per guanyar" ha dit l'empresari, deixant clares que les intencions seran, clarament, tornar a lluitar pel títol i estar en competicions europees la temporada vinent. Sense xifrar la quantitat, Milstein ha apuntat que es farà una inversió "important" i que ja tenen diversos jugadors controlats d'arreu del món. La seva representant a Andorra, atès que ell continuarà als Estats Units, serà la General Manager de l'equip, Annabel Llevot, que serà qui farà d'enllaç amb Milstein i el CEO de Gold Star Group, Alex Lubyansky, qui avui també era al Principat. "Hem negociat amb diverses propostes, però sens dubte, la més sòlida i de més garanties era aquesta" ha explicat Llevot.

Quant a l'equip, Cheryshev ha apuntat que "ara estem veient tots els jugadors que tenim en la plantilla, i un cop analitzats, pensarem en fitxatges". El que sembla evident és que la distància no serà un inconvenient i és probable que en les setmanes vinents arribin al Principat jugadors provinents de l'Europa de l'Est o de Sud-amèrica. Pas important dels colomencs, que s'alien amb un grup empresarial amb dues dècades d'experiència i que compta també amb clubs esportius a Detroit i Michigan.